Telefoonnummer

+32 3 501 33 99

Email

info@skyclinic.be

Sky Clinic is gesitueerd op het mondaine Antwerpen-Zuid, in een autoluwe straat en op een discrete locatie. 

In een gemoedelijke sfeer staat ons personeel klaar om u uiterst professioneel te beraadslagen en desgevallend te behandelen. 

Er is steeds een transparante communicatie over alle mogelijke behandelingsmodaliteiten. Voor deze behandelingen gebruiken we enkel uiterst betrouwbare, zuivere en hoogst kwalitatieve producten. 


De kliniek

Drie casco kantoorruimtes op het gelijkvloers werden samengevoegd. Hierdoor kon aan de nodige technische vereisten voldaan worden om een mooie, moderne, veilige en hygiënisch hoogstaande kliniek op te richten. Een doordachte indeling van deze grote ruimte zorgt ervoor dat we beschikken over een ruime lichte wachtzaal met sanitaire voorzieningen, verschillende bureaus met behandelingsmodaliteiten, operatiezaal, rustkamers voor de patiënten na een eventuele ingreep, een sterilisatieruimte en verschillende technische ruimtes.

Dr. Peeters

Dr. Geert Peeters studeerde geneeskunde aan de universiteit van Leuven. Hij specialiseerde zich hierna gedurende 8 jaar tot specialist in de plastische reconstructieve en esthetische heelkunde. Hiervoor volgde hij 5 jaar opleiding in België en 3 jaar in Duitsland. Hij volgde verder gedurende de laatste jaren vele opleidingen en congressen in het buitenland specifiek om zich nog meer te bekwamen in de esthetische geneeskunde.

Dr. Peeters is een zeer succesvol plastisch chirurg, actief in twee ziekenhuizen, alwaar hij jaarlijks meer dan 1000 operaties uitoefent. Voor kleine esthetische operaties en esthetische behandelingen werd CLINIC 44 opgericht. Dr. Peeters heeft een zeer persoonlijke en geduldige aanpak. Hij staat garant voor een eerlijke en uiterst professionele manier van werken.