Telefoonnummer

+32 3 501 33 99

Email

info@skyclinic.be

Ogen zijn de spiegel van onze ziel. Ze verraden hoe we ons voelen. De omgeving rondom de oogbol is hierom van zeer groot belang om een frisse blik uit te stralen. Huidoverschot aan de bovenste oogleden, wallen aan de onderste oogleden of een afhangende wenkbrauw, het zijn maar enkele kwaaltjes die een ongewenste vermoeide en onuitgeslapen blik kunnen veroorzaken. Zeer vaak kunnen we met een minimale interventie hier een groot verschil maken en onze ogen terug doen stralen.

Oogbehandelingen

bovenste ooglidcorrectie

Een huidoverschot thv de bovenste oogleden kan vrij eenvoudig weggewerkt worden via een ooglidcorrectie. De overtollige huid wordt verwijderd en eventuele uitpuilende vetkussentjes worden gereduceerd. Dit resulteert onmiddellijk in een mooi en verjongend resultaat, zonder zichtbare littekens achteraf. Soms wordt de ingreep gecombineerd met het corrigeren van een afhangende wenkbrauw.

onderste ooglidcorrectie

Onderste ooglidwallen kunnen via een kleine ingreep gecorrigeerd worden. Via een minimaal sneetje onder de wimpers worden de uitpuilende vetkussens getrimd of geherpositioneerd. Verrimpelde huid thv de onderste oogleden wordt best behandeld via peeling of lasertherapie.

wenkbrauwlift

Met de jaren zal de buitenzijde van de wenkbrauw langzaam naar beneden zakken. Dit draagt bij tot een vermoeide blik en huidoverschot aan het bovenste ooglid. We kunnen de positie van de wenkbrauw terug verbeteren door middel van injectie van spierontspanners of door een minimale chirurgische wenkbrauwlift.

traangoot correctie

Bij sommige mensen ontstaat er een inkeping en schaduw onder de onderste oogleden. De zogenaamde traangoot of ‘teartrough’. Deze kunnen we eenvoudig masceren door de injectie van hyaluronzuurfillers. Bij zeer uitgesproken traangootvorming zal eerder een onderste ooglidcorrectie aangewezen zijn.