Telefoonnummer

+32 3 501 33 99

Email

info@skyclinic.be

Door middel van liposuctie kunnen we bepaalde vetophopingen gaan reduceren en terug mooi de gewenste vorm geven. Frequente lokalisaties zijn de onderbuik, de lovehandles, de binnenzijde van de knieën of aan de buitenzijde van de heup. Een liposuctie is echter geen algemene vermageringsoperatie. Als u kilo’s wenst te vermageren is een liposuctie niet de juiste manier.

In onze kliniek maken we gebruik van de nieuwste liposuctie-apparatuur. Via kleine vibrerende zuigcanulles kunnen we hierdoor zeer veilig en accuraat overtollig vet verwijderen.

Zo gewenst kan het weggenomen vet opnieuw geïnjecteerd worden elders in het lichaam zoals in de borsten of het achterwerk. 

Liposuctie behandelingen

Kleine liposucties kunnen onder plaatselijke verdoving in de privékliniek gebeuren. Uitgebreide liposucties met groot volume (meerdere liters) of meerdere localisaties dienen onder narcose te geschieden. Ook uitgebreide vetinjecties, borsten of billen (BBL ‘brasilian butt lift’) vinden plaats onder narcose. Ter hoogte van de buik worden uitgebreide liposucties vaak gecombineerd met buikwandcorrectie om maximaal strak resultaat te hebben.